• 6
    sevgili galatasaraylılar,

    rahat olun. sizleri komplo teorisi üretmeye iten ortamı inkar etmiyorum. komplo teorileri üretmeniz elbette normal. ancak denizli faciası yaşanırken, sahalarında zevk için kupa kaldırırken nasıl türlü iğrençlikleri yendiysek yine başarabiliriz. o dönem de komplo teorileri üretenler, bizi şampiyon yapmazlar diyenler olmuştur. sonuç ne oldu?

    stsl 2018-2019 sezonu 33. haftasında iç sahada başakşehir ile oynayacağız. kazanıp işi bitirmemiz gereken bir ortamda, 50.000 aslanla hakem dahil herkesi yenmemiz gerekiyor. komplo teorileri, acabalar bizi psikolojik olarak yorar, yıpratır. çıkıp rakipleri sürklase ederek işi bitirmeliyiz. hiçbir mazerete sığınmadan aslanlar gibi eze eze şampiyon olmalıyız. geçmişte yaptık, yine yapacağız allah'ın izniyle.

    bittik biz beyler bittik dedirtecek kadar baskın bir oyunla anamızın sütü gibi helal olan şampiyonluğumuzu almalıyız.

    galatasaray'ı hakemlerin kolladığını düşünenler, sezon içindeki 2 fenerbahçe derbisi, deplasmandaki bjk derbisi ve iç sahadaki konyaspor maçlarımıza baksın. aslında bizi hakemlerin kolladığını falan düşünen yok. onlar da aleyhimize yapılan hakem hatalarını biliyor. amaçları ortamı manipüle etmek, çünkü galatasaray'ı böyle görmek canlarını sıkıyor. bize düşen ise bu noktada kendilerini sallamamak ve işimize odaklanmak. bunlara prim vermeden tam konsantrasyon ile hedefe kilitlenmeliyiz.

    sevgili galatasaraylılar,

    işin teknik kısmına odaklanın. kafanızda ilk 11'ler kurun. iç sahadaki üstünlüğümüz ile ali sami yen'i cehenneme çevirmek için hazırlanın. (bkz: agresif tribün) ben size rahat olun derken, rehavet demiyorum. kafanızı pis ortamdan arındırın, konsantre olun diyorum. rakibi sahada silmek için hazır olun!

    (bkz: hedef 22)

    (bkz: kon2antra2yon)

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın