resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 221
    bir halta yaramaz, fenerbahçe taraftarı bir adamdır. inatla söylüyorum ki istediğiniz kadar sevin galatasaray sezon sonunda bu adamın bonservisi için 3.5milyon euro falan vermeyecektir.
    arda gittikten sol açığımız olacaktır diyen arkadaşa da şunu söyleyeyim. bu oyuncu eğer arda' dan sonra bizim sol açığımız olacaksa galatasaray küçülüyor demektir. adnan polat da haldun üstünel de işini bilir. eğer arda giderse onun yerine mutlaka elano, kewell, keita, baros gibi piyasası 7-8milyon euro civarında olan galatasaray ayarında bir sol açık alınacaktır. tabi son paramızı sercan' a harcamak zorunda kalırsak o zaman genç yeteneklerimizden birinin bu bölgede parlatılmaya çalışılması da düşünülebilir serdar eylik gibi. ki her iki seçenek de o bölgenin caner' e emanet edilmesinden daha iyidir. inanamıyorum size sözlük halkı. caner erkin cska takımında hiç bir teknik direktörün ilk 11' in değişmez adamı yapmayı aklından bile geçirmediği bir oyuncudur. teknik direktörüyle arası açıktı bilmem ne bunlar hikaye.
    galatasaray taraftarının takımının büyüklüğüne inanması gerekir önce. cska' nın kadrosunda yer bulamayan bir oyuncu galatasaray' ın kadrosunda hiç bulamaz.* zira galatasaray cska' dan daha büyük ve kaliteli bir takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın