• 73
    bu maçtan sonra şunu söyleyebilirim ki messi futbolu bıraktığında barcelona bi' 5 sene kendine gelemez. zaten bu akşamki maçta messi’yi liverpool’a ver skor 6-0 falan olurdu.

    şu an avrupa'da real-barça dönemi bitmiş, sadece messi sayesinde barcelona uzatmaları oynuyor. liverpool ve city’nin oynadığı futbol bunlarınkinin çok üzerinde gerçekten. bizim için üzücü olan tarafıysa en iyi zamanlarında real madrid ile başa çıkabiliyorduk, barça da yine daha durdurulabilir bir takım ama bu yeni düzende ingiliz takımlarını bizim durdurma ihtimalimiz yok, silindir gibi geçer bu adamlar bizim üzerimizden. liverpool 2. golü yiyene kadarki oyununu türkiye ligi'nden herhangi bir takıma oynasın, o maçta bjk’nin rekoru tarihe karışır.

    sonuç olarak dünya futbolunda birçok yıldız futbolcu var, bunlar yeri geliyor maç kazandırıyor, yeri geliyor kupa. en iyileri ronaldo, birkaç yıl boyunca birkaç kupa kazandırıyor ama messi bambaşka bir adam. bence dünyanın gelmiş geçmiş en iyi ve en komple futbolcusu. bu adam bir maçı bir kupayı değil dünya futbol tarihini komple değiştiriyor. messi bu adam neyin nesi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın