• 24
    (bkz: #2233578)

    sneijder'in hastasıyım ama o dönemler her frikikte rakiplere kalp krizi geçirten selçuk'un elinden resmen gasp edildi duran toplar. o konuda selçuk kesinlikle haklı.

    drogba'yla gerginlik yaşaması normal. drogba real'e topuk golü vs güzel anılar bıraksa da 2. sezonunda aşırı bencil oynayan, 40 metreden kaleye vuran, sürekli kaptanlık taslayan birine dönüşmüştü. ben kendisini chelsea eşleşmemizde tv başında biz üzülürken chelsea taraftarıyla sevişen oyuncu olarak hatırlıyorum şahsen. yani bu durumdan dolayı kin tutuyor falan değilim ama takım kaptanının böyle bir oyuncuyla problem yaşaması çok doğal.

    melo konusunda hala ikilemdeyim. melo hakkında yerli yabancı bütün futbolcular tarafından tek tek sevilmediğine yönelik haberler çıktı, o yüzden bu haberler için net konuşamıyorum. kaldı ki lafı eden menajeri zaten, öyle "menajeri selçuk söyleyemeyeceği için söylemiştir" demekle olmuyor, bu bir tahmin.

    sabri'yle kavga etmişmiş, keşke 2011'de geldiğinde ıslak sopayla dövseydi sabri'yi de kurtulsaydık. kanser hücresiydi kendisi.

    içinde bir tek forma çıkarma olayında yüzde yüz haksız. onda da gs formasını çıkardı romantizmiyle değil de, kötü oynadığını kabul etmeyip taraftara trip attığı için haksız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın