• 187
    kerr'in ilginç işler denediği takım.

    acayip rotasyonlar görüyoruz maç içinde. bu takımın herhangi bir anda böylesine kabız bir beş ile oynamasına şaşırıyor insan.

    fazla pasif. 3-1'den verdikleri 2016 finallerindeki son 4 dakikayı baştan sona bir izlese fena olmaz. takımı tel tel dökülüp psikolojik olarak maçtan koptuğunda sahaya müdaheleleri çok zayıf kalıyor. kyrie'den o üçlüğü yedikten sonra bir mola almak yerine klişe bir tavır olarak ayağa kalkıp alkışlayarak "hadi beyler, sizi kesmiyorum! devam edin yapabilirsiniz!" gibi bir hale bürünmesi en çok aklımda kalan şeylerden birisi. yalnız ufak bir detay var ki takımı sallama üçlük deniyordu 3 dakikadır. curry zihnen çökmüştü, sinmişti. yani bir şeyi kesmiş olmayacaktı. mola alıp oyuncuları sakinleştirmek ve bir hücum seti çizmek için neyi bekliyordu?

    takımı gayet iyi tanıyor ve bu kadar sıklıkla savsaklayan, yeteneklerine ihanet eden bir ekibe fazla insiyatif veriyor sahada. sahadaki kaosa daha çok müdahele etmesi lazım ama yapacağını sanmıyorum. yerinde olsam 3. yüzüğü alıp uzardım ki daha önce de yazdım üçüncu şampiyonluk bir psikolojik sınırdır diye. muhtemelen three peat istiyor.

    2017 hariç stabil geçirdikleri playoff yok. hep bir şans, hep bir şok evresi geçiriyorlar. 15'te finalde rakibin sakatlıkları olmasa ne olurdu kim bilir... 16 büyük rezillik zaten ki öncesinde okc eliyordu neredeyse. 18'de gezegenlerin aynı hizaya gelmesi gibi bir olasılıkla 20 küsür üst üste üçlük kaçıran rockets sayesinde yine finale çıktılar.

    bu sezon izlediğim maç sayısı ciddi azaldı. geçen senelerde gsw maçları için kalkıyordum. izleyenlere de bıkkınlık verdi bu saçmalamaların sıklığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın