• 117
    başkan değişikliği sonrası bambaşka bir fenerbahçe yaratma idealiyle başladıkları sezonun 29. haftasında ihtimalinin hala konuşuluyor olması bile geldikleri durumun ve ne kadar dibe battıklarının en net kanıtı.

    madem bu ihtimal bu kadar kuvvetli, bize de üzerine konuşmak düşer*.

    her ne kadar fenerbahçe bu ligde küme düşmeyi hak eden 1. takım olsa da fikstür avantajı nedeni ile lige tutunacaktır. çünkü hem 5 maçın 3 tanesi kendi sahasında, hem de akhisar ve erzurum gibi direkt rakipleri ile oynuyor.

    onların ateşi iyiden iyiye hissetmelerini sağlayacak tek şey ise bana göre önümüzdeki 2 haftada trabzonspor ve kasımpaşa ile oynayacakları 2 maçtan puan alamamaları olur. sonrasında kalan 3 maçları akhisar, erzurum (d) ve antalyaspor.

    bu 2 haftada rakipleri ne yapıyor peki?
    bursaspor, akhisar ile evinde, erzurum ile deplasmanda,
    erzurumspor, antalya ile deplasmanda, bursa ile evinde oynuyor.

    göztepe'nin ise şansı olduğunu düşünmüyorum çünkü hem başakşehir hem de direkt rakiplerinden biri olan bursa ile deplasmanda oynayacak. bu yüzden ligden düşmesi en muhtemel 2 takım olan akhisar ve göztepe'ye eklenecek 3. takım erzurum, bursa ve fenerbahçe'den biri olur.

    umarım fenerbahçe 2011 yılında tff'nin yapamadığını kendi kendine yapar ve berbat futbol ve rezalet kadro planlamaları ile de zaten hak ettikleri alt lige düşerler. futbolun adaletinin uygulanacağını ümit ediyorum.

    edit: bahsettiğim trabzon ve kasımpaşa maçlarından 4 puan aldılar :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın