2018-19 Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:00 Yeni Malatya Stadyumu
2 - 5
  • 12
    ligde son 5 maç kala ipler bizim elimize geçmiş olmasaydı bu maçta elenme ya da kupayı kazanma seçenekleri üzerinde planlar yapılabilirdi ancak ipler bizim elimizde, şampiyon olmak istiyorsak rakibe bakmadan yenip geçmeliyiz ligde. rakiplerin hedefleri bizi ilgilendirmemeli bu saatten sonra.

    bu açıdan, kupayı da alalım ligi de! böyle bir sezonda çift kupayla(super kupayla 3) sezonu tamamlamak harika olacaktır!

    benim kupa maçlarıyla ilgili kupayı kazanmak dışında tek dileğim bir sakatlık ya da cezalı olma durumunu yaşamamamız. dikkatli olmalıyız.

    mesela bu maçta gollü beraberlik de tur için yeterli olacaktır o yüzden kazanalım diye bir taraflarımızı yırtmamamız gerekiyor.

    ayrıca malatyaspor maçlarında bu sezon sürekli oyuncu kaybettik. ya sarı kart ya da kırmızı kartlarla. bu sefer buna izin vermeyelim!

    bir ekleme yapayım: kupayı alarak ligdeki 5.lik hedefini diğer takımlara sıcak tutmamız demek rakiplerimizle oynayacak olan takımları da diri tutacaktır. kupayı alamadık diyelim, mesela başakşehirle oynayacak takımların puan almak için zahmet edeceklerini sanıyor musunuz hiç? bizle oynayacakları maçlar dışındaki maçlarda güle oynaya farklı skorlarla kazanarak ilerlerler.
    kupayı alacağız ve ligde de rakipleri rahat ettirmeyeceğiz.

    biz maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız. benim bu planlamamdaki hedefim başakşehirin ligi 3. bitirmesi yönünde. kesinlikle ilk 2de bitirmelerini istemiyorum bu siyaset takımının.
App Store'dan indirin Google Play'den alın