EuroLeague Çeyrek Final İlk Maçı
20:00 Sinan Erdem Spor Salonu
75 - 68
  • 1
    euroleague çeyrek final serisi ilk maçı. saat 20'de sinan erdem'de oynanacak ve bein sports haber'den şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

    bu maçın ve 2 gün sonra* yine sinan erdem'de oynanacak olan 2. mücadelenin biletleri tükenmiş durumda. her iki karşılaşma da 15000 küsür basketbol severin önünde akacak.

    efes, final four'a aç. 3 sezon önce velimir perasovic önderliğinde kıyısından dönmüşlerdi (oly'e 3-2 elenmişlerdi) fakat bu sefer başka. hem ergin ataman çok formda, hem çok iyi basketbol oynuyorlar, hem de ev sahibi avantajına sahipler. ek olarak barca'nın yedekten oyuna giren pivotu kevin seraphin (ante tomic'i dinlendirmek için kullanıyor koç pesic) sakatlığı sebebiyle serinin ilk 2 maçında yok. aşırı geniş rotasyonla oynamayan barca için handikap bu. efes'te de brock motum'un durumu belirsiz.

    efes son sert maçını 10 gün kadar önce milano'ya karşı oynadı. hemen sonrasında sakarya deplasmanına gittiler ama sakarya'nın durumu malum, zaten gençlerle sahadaydı laci beyazlılar. hafta sonunu da trabzonspor maçı sebebiyle bay geçtiler. ritim kaybı yaşamazlar umarım.

    iyi maç olacak, tavsiyemdir.

    maç sonu: efes 75-68 kazanarak seride 1-0 öne geçti. vasilije micic muhteşem guard, sırplar çok şanslı. büyük ihtimalle efes'le bol sezonlu yeni kontrat yapacağını da not düşeyim. adrien moerman büyük profesyonel, saygının en büyüğünü hak ediyor. bryant dunston, büyüksün abi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın