• 198
    bu maç hakkında hayatımın hiçbir döneminde "bu maçı kesin alacağız" dememiştim. belki totemdi belki değil. ama hayatım boyunca denk geldiğim tüm kadıköy maçlarında totem sayılabilecek düzeyde "bu maçta kesin kaybederiz" diyordum. ve bir türlü kazanamadık bu zamana kadar. şampiyonluğu çıkardığımız maçta kız arkadaşım için "bu maçı kaybetmeyelim de sevgilimi kaybedeyim razıyım" dileğinde bulunmuşluğum vardır. ve 20 yıldır sadece 1 kez şampiyonluğumuzu etkileyen bir kadıköy maçına çıktık ve istediğimiz yeterli sonucu beraberlikle aldık, 14 nisanda da 2. kez şampiyonluk için önemli derecede bir kadıköy maçına çıkacağız ve istediğimiz sonucu alacağımıza dair inancım tam. 13 nisanda oynanacak olan beşiktaş başakşehir maçının da skoruna bağlı olarak istediğimiz skoru alabileceğimizi düşünüyorum. ihtimallerim;
    1-beşiktaş yenerse biz kesin yeneriz.
    2-beşiktaş başakşehirle berabere kalırsa büyük ihtimal biz de fb ile berabere kalırız.
    3-başakşehir yenerse biz de kesin yeneriz.
    yenileceğimizi kesinlikle düşünmüyorum, berabere kalma ihtimalimiz var fakat şampiyonluğun kokusunu alan takımıma güveniyorum. tek sıkıntımız ve en büyük sıkıntımız marcao luyindama stoper ikilimizin ikisinden de yoksun çıkacağız maça ama neyseki donk var.
    13 nisandaki başakşehirin maçının skoru da etkileyecek tabii ki ama hayatımda ilk defa kazanacağımıza olan inancım daha fazla.
    haydi aslanlarım. haydi fatih hocam. güveniyorum size.
App Store'dan indirin Google Play'den alın