• 319
    avrupa basketbolunun bu sezonki en lezzetli tatlısı.

    sezon başında başarılı bir takvim yılı geçireceklerini düşünmüş ve bu doğrultuda bir şeyler tıkırdatmıştım ama açıkçası bu kadar üst düzey bir iş beklemiyordum. ergin hocanın kusursuza yakın bench önü önderliği ve micic-larkin ikilisinin parkedeki liderliği ile nefis basketbol oynadılar normal sezon süresince. sadece micic-larkin de değil; moerman'ın şairane profesyonelliği, simon'un salt şutörlükten vazgeçip kendisini şahane bir tamamlayıcı role sokması (daha doğrusu egosunu bir kenara bırakıp bunu kabullenmesi), dunston-pleiss ikilisinin pota altındaki efektif halleri... uzar bu liste.

    efes pilsen ruhunu tekrar görmek büyük keyif veriyor bana. efes kültürünü yeni nesillere anlatabilmek pek mümkün değil içinde bulunduğumuz sosyal medya çağında fakat efes'i pilsen ile tanıyanlar için durum daha bir başka.

    çeyrek finalde barcelona'ya karşı ev sahibi avantajına sahip efes. final four'da olacaklarına yürekten inanıyorum. oynadıkları basketbolla, sahip oldukları karakterli oyuncularla bunu fazlasıyla hak ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın