• 64
    ünal aysal da çıkıp, keşke daha önce gönderseydim dediği fatih hocaya teşekkür etse ve alkışlatsa samimi gelir miydi? ebru köksal'ın kariyerine saygım sonsuz. sadece ülkemize değil tüm dünyaya örnek olabilecek bir kadın. hatta, geçenlerde gülse birsel'in barbie bebeği gibi kendisinin de yapılsa şaşırmazdım.

    galatasaray'da da başkanlık makamını en çok hak eden insanlardan biridir buna da kuşku yok ama 2013 sezonunda daha fatih terim gönderilmeden roberto mancini ile görüştüğü de bir gerçek. bugün için nasıl ki şampiyonluğa giden takımımızı umursamayan liselilere öfke kusuyorsak, 2.5 sezonda başarı üstüne başarı kazanmış fatih terim'in gönderilişindeki bizatihi etkisini unutamayız.

    hiçbir zaman fatih terim'in çalışma prensipleri kendilerine uymaz. fatih hocayı görünce sarmaş dolaş olup, sonra kulüp sitesinden "sokak kabadayısı'' diye açıklama yapan ali koç gibi kişiler ile vizyonları ne yazık ki aynı.

    belki bir gün başkan veya yönetim kurulu üyesi olabilir ama o gün fatih hoca olduğu sürece olmamalı. kendisi yerine, pek beğenilmeyen ve amatör görülen ama her zaman galatasaray'ı kendisinden öne koyan abdurrahim albayrak gibi samimi yöneticileri tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın