• 63
    galatasaray başkanı değil türkiye futbol federasyonu başkanı olması gereken "futbol insanı"dır. benim tercihim federasyon başkanı olması yönündedir zira orada türk futbolu adına daha fazla proje gerçekleştirebilir.

    ancak ne ülkenin bulunduğu durum, ne de taraftar profili bu iki başkanlığı (bence çok hakketmesine rağmen) maalesef kendisine yar etmeyecektir. 5 sene önce söylediği iddia edilen yönetim kurulu konuşması(!) üzerineden fikir edinebiliyoruz ama daha 2 gün önce kürsüde yaptığı konuşmayı es geçiyoruz. fatih terim'i sevmiyor ama tüm salona karşı teşekkür edip alkışlatıyor. aslına bakarsanız konuşmasının takip edildiğinden bile emin değilim. bırakın son toplantıyı bugüne kadar yapılmış toplantılarda altı bu kadar dolu ve doğru argümanlar sunularak yapılmış çok az konuşma bulursunuz. aynı zamanda dikkat ederseniz konuşmasında verdiği rakamların bir tanesini bile önünde yazılı kağıttan bakarak telaffuz etmemiştir. bu çok iyi ezberci olduğundan değil o rakamların hepsine vakıf olduğundandır.

    son olarak eğer becerebiliyorsanız tüm önyargılarınızdan sıyrılarak ebru köksal bugüne kadar avrupa futbolunda ne gibi görevler almış bir araştırın. sonra konuşmasını tekrar dinleyin. fatih terim'e teşekkür ederken vücut diline tekrar bakın. konuşması sırasında mustafa cengiz'in ifadelerine bir dikkat edin derim.

    https://www.youtube.com/watch?v=VYW4siNIEPk
App Store'dan indirin Google Play'den alın