• 88
    2018-2019 sezonunda tffnin galatasaray'a kurduğu tuzağı galatasaray'dan puan yada puanlar almak için bir fırsat olarak gördüler ve maç saati konusunda geri adım atmadılar. -10 derece oynanan o maçta stoperleri egemen korkmaz'ı kaybettiler. egemen korkmaz o maçta kas sakatlığı geçirdiği için rahatlıkla soğuk havanın da etkisi olduğunu söyleyebiliriz.

    peki sonra ne mi oldu?
    10 mart 2019 alanyaspor bb erzurumspor maçında egemen korkmaz'ın yerinde oynayan stoper pierre kanstrup çok gereksiz saçma sapan bir penaltı yaptı ve maçı 2-1 kaybettiler.
    16 mart 2019 bb erzurumspor trabzonspor maçında ise nwakaeme'nin attığı golü izleyin. karstrup olduğu yerde zıplar gibi oluyor nwakaeme topa vururken. ileri doğru kaymaya başlasa bloklayacak şutu ki o pozisyonda egemen olsa kendisini can siparhane öne doğru atıp o şutu bloklamaya çalışanacağını hepimiz biliyoruz.

    galatasaray'dan soğuk havanın etkisiyle puan ve puanlar alırız diye düşündüler. puanı alırken egemen korkmaz'ı verdiler. o 1 puan galatasaray'ı belki de şampiyonluk yarışından etti, belki de kazansaydık da şampiyon olamayacaktık. belki de erzurumda 2 puan bırakmamıza rağmen şampiyon olacağız. ancak kesin olan bişey var. erzurum büyükşehir belediyespor şu 3 maçtan 3-4 puan çıkartabilirdi. yaptığı şark kurnazlığının sonucunda 1 puan çıkartabildi ve muhtemelen küme düşecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın