• 9
    bu zamana kadar basit bir şekilde anlatmaya çalıştığımız kural ve tasarım değişikliklerinin teknik açıklamaları korhan sarvan tarafından motorsport sitesi için hazırlanmış.

    merak edenler için linki:
    https://tr.motorsport.com/...isiklikleri/4347820/

    bu zamana kadar benim yaptığım yorumlar, mevcut değişikliklerle yapılmış olan tasarımların olası sonuçları üzerineydi. temel olarak neyin nasıl değiştiğini anlamak için faydalı olacaktır.

    -

    bununla birlikte yarışların başlamasına sayılı günler kaldı. testleri baz alarak bir çok değerlendirme yapılıyor takımların potansiyelleri üzerine. ferrari'nin umut verici bir pozisyonda olması birden testleri normalden daha popüler hale getirdi. genelde birbirine paralel oldukları için hepsini paylaşmıyorum. herkesin ortak fikri şu an için ferrari'nin önde olduğu şeklinde. ben yine de mercedes'in gelişim konusunda potansiyeli olduğunu düşünüyorum. başa baş mücadeleler izleyeceğiz. özellikle orta grup arasında geçecek olan mücadeleyi merakla bekliyorum.

    muhtemelen perşembe günü hangi takımın ne tarz güncellemelerle avustralya'ya geldiği ortaya çıkmaya başlar, haberler düşer. ben ferrari - red bull - williams - haas - racing point takımlarından araç üzerinde bazı dokunuşlar bekliyorum. mercedes'in tasarım konusunda ne karar vereceğini henüz anlayamayacağız, acaba kendi tasarımını geliştirmeye mi odaklanacaklar yoksa ferrari tarzı farklı bir konsepte geçerek sezonun avrupa ayağına kadar olan kısmını rafa mı kaldıracaklar bunu bize ilerleyen yarışlar gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın