resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 392
    gamsızdır. sorunu tam olarak budur.şanssızlığı ise feldkampla çalışamamış olması. her ne kadar galatasaray taraftarının pek hoşuna giden bir isim olmasa da karl heinz feldkamp iki gelişinde de takıma çok büyük katkılarda bulunmuştur. en başta arda nın fiziksel gelişimine büyük katkısı olmuştur. mehmet topal ve barış özbek gibi adamlara seviye atlatmıştır. yıllar süren sağ bek sorunumuza önce hasan şaş sonra uğur uçarla çare bulmuştur.

    şimdi aydın yılmaz özeline dönüp baktığımızda önce manisaspor, sonra ibb ye kiralandığını biliyoruz o sene. eğer feldkamp aydın ı takımda tutmaya karar verip ona uygun bir antreman programı yaratsaydı ( tıpkı arda nın bacaklarının ve üst vücudunun güçlendiği gibi) aydın da şimdilerde seviye atlamış olabilirdi.

    ki feldkamp ın aydın ı takıma almaması ise yine aydın'ın gamsızlığındandır.

    teşekkürle aydın. konya ya attığın golden sonra bize 4 yıl süren bir hayal verdiğin için.artık hepimiz biliyoruz ki senden cacık olmaz. takımdaki altyapı kontenjanını dolduruyorsun arda nın uğur un kankalığını yapıyorsun belki de ama bizim için mehmet güvenden sadece biraz farklısın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın