• 18
    terim'in geçen sene her büyük maçta taksimetreyi -3 golle açan takımı nasıl değiştirdiğine dair şu analizi bir kenara iliştirerek cevabıma başladığım yazar ;

    http://www.futbolakademi.net/...2-1-trabzonspor.html
    http://www.futbolakademi.net/...esiktas-analizi.html

    fatih terim ve galatasaray'ın mevcut hali eleştirilmeden önce bu takımın yarım sezon forvetsiz ve hocasız bırakıldığını, futbolcularının 5-6 hafta cezalı duruma düşürüldüğünü, tüm ceza ve hakem kararlarının özellikle ligin ilk yarısı facia bir şekilde aleyhine işlediğini unutmamak lazım.

    safi bu sezon hakemlerin yanlı tutumları yüzünden konyaspor, rizespor, fenerbahçe ve beşiktaş maçlarında toplam 10 puan kaybettiğimizi yazmak abartı mı olur?

    fatih terim avrupa futbolunda tutunamadı geyiği ise hakikaten can sıkmaya başlayan bir geyik olmaya başladı. adam fiorentina ile italya kupasında finale çıktı. milan'da ise 13 maçta 8 galibiyet - 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile kovuldu. bu galibiyetlerden birisinin inter deplasmanı olduğunu belirtmekte fayda var. yerine gelen carlo ancelotti'nin 39 maçta 17 galibiyet - 14 beraberlik - 8 mağlubiyet almasını konuşmuyor fakat fatih terim'in kovulmasının hocalık yetenekleri yüzünden olduğunu düşünüyoruz.

    o süreçte fatih terim'in tek hatasının avrupa'da ısrar etmeyerek türkiye'ye dönmesi olduğunu düşünüyorum.

    fatih terim'in futbol anlayışı ile ilgili şu yazıyı da kenara iliştirerek yazıma son veriyor ve başta nick altına yazdığım kardeşim ile beraber hepinize saygılarımı sunuyorum. fatih terim'i olan kazansın!!

    http://mikasablog.com/...bildigi-gaz-mi/.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın