resim
Diego Pablo Simeone
Görev:Teknik Direktör
Takım:Atlético Madrid
Yaş:53
Uyruk:Arjantin
  • 244
    kendisine bayiliyorum. yaptigi sey dunya tarihinde bir daha yapilamayacak birsey bence. avrupa ligi seviyesinde, bazi iyi oyunculari olan ama asla cl ceyrek finalinden otesini goremeyecek bir takimi aldi. bu takim o zamandan beri 4. kalecisini oynatiyor. 5. forvetini oynatiyor. adamlarin o donemden bu yana sattigi kaleciler de gea, courtius gibi marka kaleciler. forvetleri desen ne kadar pahaliya aldilarsa daha da pahaliya satmayi basardilar. isleyebilecek bir takimi isletmek degil olay, isleyebilecek bir takimi isletirken degerli parcalari elden cikarirken hic korkmamak ve yerlerine ayni gorevi yapacak parcalari muthis bir sekilde monte etmek. ayni felsefeyle 9 yildir avrupa ligi kupasi, super kupa ve la liga sampiyonlugu gordu. la ligayi messi ve ronaldonun arasindan cekilin lan kenara diyerek aldi, hem de nou campta 100bin katalani onunde aldi. 2 tane cl finali kaybetti, ikisini de kazanmak uzereydi. buna ragmen o psikolojiyle kaosa suruklenmeyip ayni seviyede devam ediyor takimi.

    simdi atletico madrid gibi bir takim, paranin bu kadar on planda oldugu bir donemde kalburustu bir avrupa takimindan(sevilla gibi) bir top class takima evriliyorsa ve bu 10 yil gibi bir sure sureklilik gosteriyosa, oynattigi futbol 10 yilin sonunda hala demode olmamis ve ise yariyorsa bu adam cok buyuk teknik direktordur.

    kendisi umarim atleticoyla clyi kazanir. tek eksigi o kaldi, 2 kere kupanin kulpundan tutarken birakti ve artik hak ettigi kupayi almasinin zamani geldi. bu kadar buyuk paralarin dondugu futbol dunyasinda surdurulebilir olmayan birseyi surduruyor 10 yildir, artik o kadar emegi cl kupasiyla taclanmali.

    son olarak dun* yaptigi hareket tam bir arjantin cingenesi hareketidir. rezalet bi tablodur ceza almalidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın