• 78
    harbi soyluyorum beni hic ama hic ilgilendirmeyen durum.

    beni daha cok ilgilendiren 22. şampiyonluk.

    tamam her ne kadar sevmesem de sonuc olarak bir sezon ben galatasaray fenerbahce derbisini yasayamazsam mutlu olmam, hani icim rahat etmez ama bir yandan da soyle bir durum var ' a d a l e t '

    trabzonsporu da sevmem ama saygi duyarim, sen birinin ekmegini calarsan o adalet sen kumeye dusurmezse bile o duyguyu verir. tekrar etmek te fayda var dusmezler, dusurmezler. ulkecek sikeyi atlamis bir sistem var, bir hukumet var, bir iktidar var, bir baskan bozuntusu var. adam koyunun takimini super lige, dogdugu buyudugu semtin takimini super lige, tuttugu takim super ligde, isin en komik tarafi da adamlar belediyenin takimini bilmem ne futbol kulubune ceviriyor partilerinin rengini verip cumhurbaskanligi ortulugu odeneginden dolayli yoldan para yatirip sampiyonluga oynayan bir takim yaratiyor birde utanmadan ya onu ben kurdum diyor ki kurmamis olabilir ama acik acik devletin 1 numarali adami olarak 1 takima acik secik destek veriyor sonra biz bu ulke de sporda olsun baska alanlar da olsun adalet bekliyoruz.

    arkadaslar fenerbahce dusmez, dusurulmez, adalet saglanmaz, adalet fakirden alip zengine vermekse ben boyle adaletin baslayan cumleleri iyi bilirim.

    edit: amacim siyaset yapmak degil ben haksizliga gelemeyen bir insanim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın