2018-19 Türkiye Süper Lig 22.Hafta Maçı
20:00 Antalya Stadyumu
0 - 1
  • 37
    (bkz: bugün günlerden büyük kaptan)

    0 beklenti ile bu maça girip, sinerjiyi içten içe yüksek tutup, bütün totemleri yerinde kullanıp elimizden geleni yapıyoruz ve antalyaspor'a puanı kazandırıyoruz.

    evet sinerji ekibi sıra bizde...

    http://gss.gs/VTL.jpg

    17.15 editi: maç tamamen ibfk kontrolünde başlayacak bu yüzden yoğun ibfk baskısını görünce maçın başında kimse ümidini yitirmesin. hatta ibfk gol atsa bile bozmak yok moralleri, ne zaman fark 2 olur kapatın yatın :(

    bunun dışında antalyaspor'da ondrej celustka ve yekta kurtuluş sakat. başka eksik yok. bir de salih dursun'da yetenek yok ama o bu maça özel değil :(

    demin de dediğim gibi (u: mert çetin'e selam :() antalya zaten maçlarda topu rakibe verip uzun toplarla çıkmaya çalışıyor. stoperinde salih dursun olduğu için de zaten yakın tarihte geriye düştüğü maçlardaki halini gördük.

    antalya'nın en önemli silahı bu uzun toplar ve kontra ataklar. eğer iyi çıkabilirlerse pozisyon bulabilirler. maçın 0-0 gittiği her an antalya avantajı eline alır. hem ibfk yorulacak ve telaş yapacak hem de antalya direnç kazanacak.

    bu kadar yazınca tabii beklentiyi yükseltmiş gibi görünüyorum ama gerçekten de burada puan kaybı ekstra olur ama bu ekstralara ihtiyacımız var çünkü puan farkı hala tek maça inmedi.

    kağıt üzerinde de oyun olarak da net favorinin ibfk olduğu bu maçta gelebilecek her skora hazır olun. normal şartlarda "bu maç o maç değil" ama olmayacağı manasına da gelmez.

    artık bu maçın skoru ne olur bilemem ama bildiğim bir şey varsa o da bizim şampiyon olacağımız!

    20.55 devre arası editi: comeback!

    maç sonu editi: hakem mete kalkavan ve var hakemi arda kardesler'i yenemediler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın