resim
Ali Dürüst
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 674
    bugun ali koc'un basin toplantisinda adi gecen tff yoneticisi.

    daha onceleri ve ali koc'un basin toplantisinda istifa sureci epey dillendirildi. tff icinde galatasaray lobisi falan diye ucu 96'lara kadar giden bir yapidan bahsedildi ve bunun bugunku uzantisi ali durust olarak gorulmekte. tabi 96'lardan baslayan galatasaray hegamonyasi "fetö" ile de ilgili olabilir imasi da yapildi ya da ben oyle anladim.

    simdi burada ali koc'un basin toplantisinda soylediklerine cevaben birseyler soyleyebilirdim ama pilot olmak istemiyorum, sozlugu seviyorum. cunku kufur etme diyor sozluk usulsüz, ali koc'a nasil cevap verilir kufursuz?

    sadece ali durust'u merak ediyorum. yani kendisinin sadece tff'deki varligiyla bile galatasaray zarar goruyor ya da elestiriye ugruyor. e oradayken bize faydasi yoktu zaten. dudugunu asacaklar o hakemler dedigimizde g.gdag ile birlikte ali durust istifa etsin istedik taraftar olarak. etti ve dondu ali durust ama bu daha fazla bize zarar veriyor sanki.
    yani rakiplerimiz agzini actikca ali durust uzerinden bize vurmaya calisiyorlar. halbuki her takimdan yonetici var orada.

    kendisinden beklentim cikip istifa surecini aciklasin ve galatasaray'da istifasini istesin. ya da istifa etmiyorum ama tff'de tarafsiz davraniyorum desin. ama bir sey desin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın