resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 433
    sol ayaklı ve acayip yetenekli oyuncumuz. şimdi yüksek futbol tecrübe ve gözlemlerime göre bence kendisini bir an önce sol bek oynatalım. stoperde bir süre luyindama - semih ikilisi ile idare edebiliriz. gerçi luyindama da ayıboğan gibi adam, onu ön liberoya çekip stoper tandemini ahmet - semih olarak güncellemek de mümkün. tabi bildiğiniz gibi semih kaya'nın sağ bek oynamışlığı ve asist yapmışlığı bile var, bu da düşünülmesi gereken bir seçenek... o zaman geride donk ve kadroya geri çağrılacak maicon ile yeni bir sistem oluyor. bu arada ahmet çalık nereye kayboldu lan?

    bence stoper tandemini boş bırakalım nasıl olsa takım çok yetenekli herkes her yerde oynuyor. koyver gitsin anasını satayım köküne dinamit yerleştirelim herkesin genetiğiyle kimyasıyla oynayalım. nasıl olsa bilgisayar oyunu bu...

    sol ayaklı sol stoper kadar gereksiz bir şey olamaz arkadaş, stoper dediğin stoperdir karrdeşim, nokta! hatta sahaya 11 kişi çıktığımız sürece mevki kavramının da hiçbir önemi yok. ne de olsa bam bam bam! hatta ndiaye iki kişilik koşacaksa 10 kişi çıksak bile olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın