resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 288
    https://hizliresim.com/OvD245

    böyle bir paylaşım yapılıyor şu an. gelin birazcık, sadece 3 dakikalık bir araştırmanın sonucunda neler öğrenebilirmişiz görelim. paylaşımı bulamadım, galiba yok öyle bir şey. ancak hesap bu; https://www.instagram.com/kmitrogloufc/

    tepesinde ne yazıyor? "yunan mitolojisinin 'gol tanrısı' konstantinos mitroglou’nun fan sayfasına hoş geldiniz." 2014'ten beri açık olan bir hayran sayfası. sanırım türkler tarafından açılmış. ya da açılmamış ama bio çevrilmiş türkçe'ye.

    lütfen, bakın lütfen diyorum; sağda solda gördüğünüz paylaşımların yapıldığı hesaplara bi girin bakın. daha ilk tweetini sabah atmış mbaye diagne twitter hesaplarının akşam attığı aslan emojileri falan da paylaşıldı burada. sözlükte altına yazılan şey de şu; gerçek mi emin değilim ama... bir gir bak hesaba, sence gerçek olabilir mi? sözlük zaten oldu samanlık gibi, kıvılcım düşse alev alacak halde. emin olmadığınız, iki dakikalık araştırmadan üşendiğiniz paylaşımları taşımayın buraya o zaman. hayır sonrasında yanlış bilgi kalıyor burada. doğruluğunun, paylaşan tarafından kanıtlanması gerekirken bu yapılmadığı için yanlışlığını kanıtlamaya çalışmakla geçiyor vakitler.

    velhasıl kelam en üstte de verdiğim ilgili paylaşım yanlıştır. hesap kostas mitroglou'na ait olmadığı gibi ilgili hesapta da öyle bir paylaşımı ben göremedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın