• 30
    kendisi hakkında konuşulan iddialar şöyle;

    alan’ı bedavaya getirebileceğini kulübe söyler. kendisine yetki verilir. önce oyuncuyla anlaştığını son dakikada ise çin kulübünün sözleşmeyi uzattığını kulübe bildirir. alan’ı cepte gören yönetim panikler. sıkışan yönetim imza parasının yanında 3 milyon euro civarı da bonservis bedeli ödemeyi kabul eder.

    lakin bu arkadaş alan’ın alacağı imza parasının tamamına (yaklaşık 3 milyon euro) kendisi çökmek isteyince oyuncuyla sorun yaşar.

    oyuncunun da talebiyle galatasaray bu menajerden vazgeçip brezilyalı bir menajer ile çalışmaya başlar. tam sorunlar çözülecek derken, özkan doğan’ın imza parasına çökmeye çalıştığı sırada çin kulübünün, diğer forvet oyuncuları goulart’ı kiraladıkları ortaya çıkar ve kulüp oyuncu almadan transfere izin veremeyeceklerini brezilyalı menajere bildirir.

    daha sonra abdürrahim albayrak ve şükrü hanedar dubai’ye alan’ı değil, alan’la beraber kulübünü ikna etmek için giderler. çin kulubü şartlarını yineler. bu sırada bu arkadaş otele girer ve olay çıkarır. söylenen ben hakkımı yedirmem, bu transfer için o kadar uğraştım, payımı vereceksiniz dediği ve kendisiyle çalışmak istemeyen alan’a saldırmaya çalıştığıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın