resim
Ömer Çatkıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 29
    bu adamı son yıllarda ne zaman kalede görsem hep aynı şeyleri düşünüyorum. maç içerisinde kendi kendime o kadar kafa yoruyor ve sürekli aynı noktalara geliyorum ki artık yazarak paylaşmak istedim bu duygu, düşüncelerimi.

    öncelikle ömer catkıç'ın kariyerinden bahsedelim biraz. bir anadolu kulübünde tipinin ünlü fransız kaleci barthez'e benzemesiyle fark edilen ömer, mahalle maçlarında teknik kabiliyeti hiç olmayanların zorla kaleye geçirildiği, kaleciliğin zulüm olarak görüldüğü türkiye'de nispeten iyi bir kaleciydi. iyi derken belki hiç "bir" numara olmadı ama zaman zaman "iki", zaman zaman da "üç" numara oldu bu futbolun çok sevildiği ülkede. milli takıma seçilme sayıları bir döneme damgalarını vuran futbolculardan belki daha fazladır ömer'in. üç tane büyük kulübü olan bu ülkenin yıllardır en iyi bir-iki kalecisinden biri olarak anıldı. anıldı, fakat hiç bu takımlarda forma giymedi, giyemedi. şu an daha 20'li yaşlarında olmalarına rağmen ikinci lig takımlarının kalesini koruyanlar bile giyerken, şans bulurken ömer! kalecilik denildiğinde yıllardır plase konumda bekleyen ömer, hiç şans bulamadı. olmadı işte..

    ve artık sıra ömer'e geldi. o temiz yüzüyle, farkedilmesini bekleyen ömer, farketmeyenlerden, kendisini bir türlü görmek istemeyenlerden intikam almaya başladı. artık fark edilmek gibi, birilerinin beğenisini kazanmak gibi derdi kalmayan, yani kaybedecek hiçbir şeyi olmayan ömer, senelerdir beklediği halde kapısını çalmayanlara eziyet ediyor, yakaladığı her fırsatı hunharca kullanıyordu.

    evet, ömer her geçen gün lig tv'nin yayınladığı üç büyüklerin maçlarında daha bir intikam duygusuyla oynuyor. asıl kötü olan, söz konusu intikam "görürsünüz hiç gol yemeyeceğim pişman olacaksınız"dan çok "hepinizden nefret ediyorum ipneler ve bunu açıkça gösteriyorum. lanet olsun!" şeklinde tezahür ediyor.

    son olarak kendisine şunları söylemek istiyorum; bak ömerciğim, özendiğin barthez bile çok mutlu değildi. formasını giydiği, dönemin en iyi takımı fransa'nın kalecisiydi fakat dönemin en iyi kalecisi değildi. sanki öyleymiş gibi yürürdü fakat o da bilirdi ki buffon ondan daha iyi kaleciydi. yani o bile tatmin olamamıştı. onun için düşün.. yıllardır 1. ligdesin, futbolla ilgilenen herkes seni bilir. epey de para kazanmışsındır. biraz sakinleş len!
App Store'dan indirin Google Play'den alın