• 4
    haluk şahin, trabzonspor futbol şube sorumlusu olarak, aspor’daki 21 ocak 2019 tarihli spor gündemi programında canlı olarak röportaj verdi ve aynen şunları söyledi. “futbol sahada oynanmalı, masa başında değil” yani futbolun masa başında alınan kararlar doğrultusunda yönetildiğini açıkça beyan etti. yetmedi, “şampiyon belli ise (başakşehir demek istedi) biz boşuna oynamayalım. hatta “biz karadeniz ligi kuralım onlar istanbul ligi kursun aramızda oynayalım” dedi. başkan ahmet ağaoğlu da maçtan hemen sonra bu mealde açıklamalar yapmıştı.

    şimdi bu açıklamalar karşısında alacakları cezayı merak ediyorum. ceza almalarından asla zevk almam ama galatasaray başkanına ve teknik direktörüne çok daha hafif açıklamalar yapmalarına rağmen cezayı acımasızca veren pfdk ve tahkim bunlara ne ceza verecek bakacağız. (bence korkularından fazla vermeyecekler)

    son olarak ahmet ağaoğlu ve haluk şahin’e diyorum ki; galatasaray’a yapılan saldırıları ve adaletsizliklere sessiz kalırken, (dilsiz şeytanlığa soyunurken) kulüpler birliğinin korsan bildirisine destek verirken hiç utanmıyorsunuz, ama kendi canınız yanınca hakemler diye ciyaklıyorsunuz. hadi canım hadi başka kapıya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın