• 18
    sözlük zirveleri içinde katıldığım ikinci zirve olmuştur. maç esnasında fotoğraf çekinilmesi, gırgır, muhabbet, biraz tezahürat (u: her ne kadar ben fazla sesli yapmamış olsamda özellikle erkek yazarlarımız başarılıydılar bu konuda), arada bir de maç izlemek şeklinde geçmiştir zaman. ama itiraf etmeliyim ki asıl eğlence maç bitiminde sporcu çıkışında ışıl ve esra'yı beklerken yaşandı. tcoşkun, vay acondios ve şahsım, bir anlık saflığımıza denk gelerek iç tarafta, diğer yazarlarla birlikte ışıl'la fotoğraf çektirme şansını kaçırdık diye hayıflanırken bir anda kapıda ışıl'ı karşımızda bulduk ve sağolsun, kendisi bizle de fotoğraf çektirmeyi kabul etti. fakat o fotoğrafların karanlık çıkması ve bizim resim işinin yine yatması ayrı bir durumdu. neyse biz de ışıl'ı kaçırdık bari esra'yı bekleyelim derken ki burada esra şencebe fikrini aklımıza sokan vay acondios arkadaşımız sonunda amacına ulaştı ve bizi de ulaştırdı. onun sayesinde tcoşkun,vay acondios, kalifiye jurnal ve ben esra'yla da fotoğraf çektirmiş olduk. ayrılıp giden arkadaşlar bundan mahrum kaldılar ama napalım sabreden derviş muradına erermiş *. esra çok sevecendi bize karşı sözde özel olmayan(!) sorulara bile tatlı tatlı cevap verdi *.

    tcoşkun,kj, vay acondios ve benim metrobüse ulaşmak için yağmur altında yol kenarındaki bariyerlerden hoplaya, atlaya, zıplaya geçişlerimiz özellikle çok komikti. dönüş yolunda bana eşlik eden tcoşkun ve kj'ye de sıpeşıl tenks'lerimi sunmak istiyorum buradan.

    kilometrelerce öteden gelen müdaheleler sonucu bundan sonra en azından belli bir süre için geç biten zirvelere katılamayabilirm. o yüzden buradan ana organizatörümüz haldunüstünelinsaçtokası'na sesleniyorum. lütfen arada bir de gündüz zirveleri yapalım. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın