resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 526
    henüz 19 yaşında bir oyuncuyu doğru düzgün lig maçlarında oynatmadan, sorumluluk vermeden pişmesini beklemek aptallık olur.

    yunus gelişimini tamamladığında as takım oyuncusu olabilecek potansiyele sahiptir. ozan'ın arkasında nasıl duruldu ise, taraftarın aynı tavrı tüm genç oyuncularımıza göstermesi gerekir. oynatılmayacaksa kiralanmalıdır. yunus kesinlikle 22-23 yaşında da 3 milyon euro edecek bir oyuncudur. bu yaşında bu fiyattan satılmamalıdır.

    fakat bizim ayarımızda liglerde bu tarz oyunculara büyük şanslar/sorumluluklar çokça verilmemekte. avrupa kulüplerinin istikrarı ve mali durumundaki başarısındaki bir sebep de aslında gençlere verilen bu şanslar.

    şampiyonlar liginde club brugge ile oynadığımız ve 1-1 berabere kaldığımız maça dönelim, rakibimizdeki oyunculara ve doğum tarihlerine bakalım:
    - ikoma lois openda, 16 şub 2000
    - krépin diatta, 25 şubat 1999
    - emmanuel bonaventure dennis, 15 kasım 1997
    ek olarak, kalecileri dışında ilk 11'de 30 yaş üstünde oyuncuları yoktu. bizim yedek kulübemizin yaş ortalaması ise bu maçta 21.5 idi. fakat yedek kulübesinden girip sahada etki etmesini beklediğimiz isim yine selçuk inan oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın