resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 117
    çok sorgulayıp, eleştirdiğim scout ekibinin transferi olan stoperimiz. videolardan analiz kasıp, iyi kötü diye karara varmak mantıksız. yazarların yukarıda belirttiği gibi öyle videolar yapılır ki sabri ve bam üçlüsünden inanılmaz kesitler sunabilirsiniz.

    benim değinmek istediğim konu ise portekiz lig sonuncusunun stoperi diye daha ayağına top değmeden eleştirilmesi ve porto, benfica, sporting lizbon takımlarının scout ağına rağmen bu oyuncuyu bizim almış olmamıza yapılan eleştiriler.

    bu üç büyük takım ile başlayalım. bu takımların radarında yokken biz aldığımız için yine kazık yediğimiz, bu takımların böyle potansiyelli oyuncuları kaçırmayacağı, yine bir işi beceremeyip fazla para ödediğimiz (daha kap detayları gelmedi) söyleniyor. fiyat ve detaylar konusunda, biz ki pires'in uçakta olduğunu ve akşam 100.yıl balosuna katılacağını bekleyenler olarak , resmi açıklama gelmeden haberlere itibar etmemeliyiz. son yıllar da portekiz takımlarının büyük satışlar yapamadığının farkında mısınız? kendi takımlarında bu oyuncuyla aynı potansiyelde oyuncuları olan kulüpler bunlar. man city,liverpool,man united gibi 50 60 oyuncu alıp 35 tanesini kiralık olarak başka takımlara gönderecek portföy oluşturmuyorlar. rotasyon oyuncusu olarak sezon boyu potansiyelli yeteneklerinden faydalanıyorlar.

    lig sonuncusu takımdan oyuncu alma konusuna gelelim. çok övülen, ve gerçekten başarılı olan jürgen klopp.küme düşmüş takımdan sistemine ve aklındaki oyun planına uyduğu için xherdan shaqiri'yi alıp oynatıyor, yeri geliyor gıpta ettiğimiz firmino yedek bekliyor. bugün oyuncu tekrar a+ düzeyde oyun oynuyor.izleyince, bak abi adam takım yapmış diyoruz. yeni stoperimiz neden potansiyelinin üzerine bizle çıkamasın? kariyerinin en büyük kulübünde ve avrupa'da boy gösterecek, kendi kariyerini yükseltmek için çalışmaktan başka bir çaresi yok.

    biz de ndiaye'yi sevgili basın sayesinde teneke bağlayarak 16m € bedelle geçen 2017-2018 kış transfer dönemi'nde stoke city'e sattık , 18-19 sezon başında ise küme düşmüş takımdan geçen sezon ortasında sattığımız orta saha oyuncusunu kiraladık. aynı yorumu yapan yok, ismi bilinmedik biri çıkıp gelince tetikçiler devreye girmiş, sallamaya başlamışlar. galatasaray'a galatasaray'ın içindekilerden başka taraftar dahil gerçekten başka düşman lazım değil. başkaları yapınca şakşaklayıp adam yapmış diyorsunuz, aynı yöntemi/yatırımı biz uygulayınca ama chaves kim ya? portekiz ligi sonuncusu. artık çöplere,yaşlılara(30+ yaş oyuncu grubu) para saçma dönemi bitti.potansiyelli, son sözleşmesini bizle yapmayacak oyuncuların oynama vakti. carole'den bile çok fazla zarar etmemişken, en kötüsünü düşünüp bu stoperden zarar etmeyeceğiz.

    kulübümüze hayırlı uğurlu olsun.sakatlık , yaptığı müdaheleleri uydurma penaltı göstermesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın