• 6
    bir türlü yapılamayan transferlerin bünyede yarattığı can sıkıntısı efektinden sıyrılmak için rastgele butonuyla haşır neşir olduğumda karşıma gelen minnak vecize.

    beni 2009'a götürdü bu cümlecik; maçı* küçükpark/izmir'deki bir barda izlemiştik arkadaşlarla. bardan ziyade birahane demek daha doğru aslında. mekanın müşterileri erkek olurdu hep lakin o akşam maça özel müşteri olarak kadınlar da vardı. daha açıklayıcı olmam gerekirse mekan, küçükpark'taki korköz'ün sağ çaprazında kalan yer, bilen bilir. ismi de değişti iki kez falan. neyse işte, o akşam ordaydık. içerisi paket, izmir'in ilkbahar sıcağına biranın o hoş lıkırdatısı da eşlik ediyor vesaire. bu detayları vermem çok da elzem değil aslında ama maksat muhabbet olsun. :(

    maçın başlama düdüğüyle birlikte kalabalığın tam orta kısmında yer alan 6-7 kişilik bir izbandut grubu başladılar tempo tutmaya:

    - oldu da bitti maşalaaah, fener'i de sikecez inşallaaah!
    + (mekan sahibi) hooop hop beyler, aramızda fenerbahçeliler ve hanımlar var, lütfen ama ayıp oluyor!
    - (daha gür sesle) oldu da bitti maşallaaah, fener'i de sikecez inşallaaah!!!
    + (müşteriler mekan sahibine) beyfendi! lütfen polisi arar mısınız, olmaz ama böyle!
    - (mekan sahibi telefona yeltenirken 6-7 kişilik bu grup biralarını alarak çıkış kapısına doğru hareketlenirler ve) amcık fener amcık fener, ooh ooh, amcık fener amcık fener ooh ooh!

    yanımda bir hanımefendi varken böyle bir olayla karşılaşsaydım ben de tepki gösterirdim muhtemelen ama o an komik gelmişti olm, kıskıs gülmüştüm içli içli. hatta üzülmüştüm de elemanların mekanı terk etmelerine. :(

    oldu da bitti maşallaaah, şampiyon olucaz inşallaaah! <3
App Store'dan indirin Google Play'den alın