• 98
    şimdi benim itirazım var. bu arkadaşa, galatasaraylılar kızdık, sevmiyoruz falan ama adam biliyormuş,söyledikleri çıktı falan diyorlar, yani şimdi bir ihtimal serdar'ın gideceğini, terim'in onu düşünmediğini falan duymuş olabilir. buna dayanarak serdar haberini yapmış ama haberin dayandığı noktalar pek gerçekçi değil,

    https://mobile.twitter.com/.../1078010335423021057
    örneğin bu twitteki durumu doğrudan yener ince yalanladı. olayın ilk elden muhattabı yani, ama bu arkadaş olayın hala gerçek olduğunu falan iddia ediyor. fatih terim de serdar olayının son gelişmelerle alakalı olmadığını, çalışma şartlarının farklı olduğunu bildirdi. yani bu arkadaşın iddia ettiği gibi, tatile gitmiş, bir daha gözüm görmesin durumu değil olay, daha başka.

    https://mobile.twitter.com/.../1078017800826994689
    ozan konusunda söylediklerinde ise geri adım attı, aslında öyle demedi falana getirdi. ki ozan'a teklif olduğunu, ayrılabileceğini burdaki çoğu yazar dahi dile getiriyordu.

    transfer için verdiği isimler ise fatih terim tarafından yalanlandı neredeyse.*

    yani, evet bir kaç bir şey biliyormuş, ama bunlardan faydalanarak biraz ortalığı karıştırmak, biraz da pirim yapmak için süsleyerek bu haberleri sunduğunu düşünüyorum. aslında bakınca o kadar da herşeyi bilmemiş. yani, şu anda bu adam ne söylese doğrudur gözüyle bakan taraftarımız için bunu söylemek istedim.

    değerli galatasaraylılar, bu ve benzeri insanlara pirim vermeyin. nasıl olsa ne olacaksa açıklanacak. öyle ya da böyle öğreneceğiz. bu gibi kişilerin bildiği bir kaç habere bakarak, ne deseler doğrudur diye de düşünmeyin. kulübün açıklamalarını, hocanın açıklamalarını kaynak kabul edin, gerisini boşverin.

    not: kendisini takip etmiyorum, tanımıyorum. bu twitleri olay olunca kim olduğunu öğrendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın