resim
Arbër Zeneli
Takım:Elfsborg
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kosova
  • 21
    aralik basinda fenerbahce'ye yazilmis, oyuncunun kendisi de ilgisini cektigini ve "daha yuksek bir seviyede oynamak istedigini" soylemisti. (orijinal kaynak: https://www.voetbalprimeur.nl/...een-motivatie-.html)

    kendisinin hem fenerbahce, hem galatasaray ile adi gecti ise buyuk ihtimalle scout transferi degil, menajer transferidir. bu tur gezdirilen genc oyunculardan genelde is cikmaz (lucas ontivero direkt aklima gelen ornek), fakat oyuncunun gecmisi hic fena degil. turkiye'de daha once parlayan oyunculari is yapmis bir ligden, oyuncu yetistirmekten anlayan bir teknik direktor altinda oynayan bir oyuncu. heerenveen sozlesmesi biterken oyuncunun da gonlu baska yerde oldugundan biraz para koparip satmak istiyor. elbette fenerbahce taraftari falan degil kendisi, ve eger iki takim da talip olursa hem avrupa, hem de su anki teknik direktorunun galatasaray'i hala cok sevdigini dusundugum jan olde riekerink oldugu goze alinirsa galatasaray'i sececegine eminim.

    genel olarak pozitif baktigim bir transfer. neler olur gorecegiz -- galatasaray'in ilgisi olmayip sonra "fener calim takti" demek icin yillik ortaya atilan haberlerden biri olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın