• 19
    ülkedeki bazı şeylerin tezahürü niteliğinde slogan.

    bildiğiniz üzere, tüm tepkileri ve muhalif görüşleri algı operasyonu yaftasıyla susturmak, suçlamak ve eritmeye çalışmak moda insanların tepkilere, memnuniyetsizliklere karşı alerjisi var.

    ortada bazı gerçekler var:

    fatih terim sezonun ilk yarısı kötüydü. yönetim 17-18 sezonuna berbat hazırlandı(hazırlanmadı) ve tarihimizin belki de en rahat şampiyonluğunu alabilecekken liderin 6 puan gerisine düştük. şampiyonlar ligi tarihimizin en kolay grubundan çıkamadık; 1 galibiyet-1 beraberlik-4 mağlubiyet aldık. yönetim meramını anlatmaktan, nerede susup nerede konuşacağını bilmekten aciz. taraftara forvet alınacağı yönünde söz verip almayarak açıkça yalan söylemiş de oldular. fatih terim başkan gibi sürekli açıklama yapıyor, federasyonla dalaşıyor ve cezalar alıyor(bu sırada yönetimden ağzını açan yok) ancak teknik direktör olarak yapmadığı işler de var: takım taktik olarak oturmuş değil, ciddî bir kondisyon sıkıntısı var.

    bunlar yokmuş gibi mi davranalım şimdi? beşiktaşlılar gibi ''hakkımız yendi...'', ''ligin en az penaltı verilen takımıyız...'' ağlaklığı mı yapalım? hayır. önce kendi içimizdeki eksikleri tamamlayacağız. şampiyonlar ligi'nde de mi federasyon vardı? (bu takım yüz kızartıcı şekilde ucl'nin grup aşamasına en az koşan takımı oldu.) gerçekleri, doğruları söylemekten çekinmeyin. fanatizmin sınırı olsun. insanları suçlayarak kendinizi doğrulamış, karşınızdakini de yanlışlamış olmuyorsunuz.

    not: bu arada ben henüz türkiye sınırları içerisinde algı operasyonu lafını kullanıp da haklı olan/çıkan, doğruyu söyleyen birini henüz görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın