• 2
    kulübümüzün son zamanlarda nasıl yapıldığını unuttuğu eylemdir.

    geçtiğimiz yıl bu konuda çok daha iyi bir performans sergileniyordu. özellikle evren göz'ün ayrılışından sonra gerek sosyal gerekse de konvansiyonel medyada gözle görülür bir geri gidiş söz konusu. bugün konuşulan kimi sıkıntılar geçen sene de muhtemelen mevcuttu. hatırlarsanız gomis'in 2 maçta forma giymeyişiyle ayyuka çıkan bir durum oldu fakat galatasaray sosyal medya hesapları ve iletişim sorumluları bu sıkıntının gerektiğinden fazla gündem olmasına izin vermedi. çekilen motivasyon videoları ve yapılan paylaşımlarla konu dağıtıldı ya da gündem değiştirildi.

    bugün yaşanan tüm bu sıkıntılara rağmen başkan ve yönetim kurulu söz konusu meselenin ne kadar ciddi olduğunu farkedebilmiş değil gibi gözüküyor. profesyonel iletişim yöntemleri bir kenara bırakılmış durumda. kulüp içinden öyle ya da böyle bilgi edinebilen bir kısım gazeteci bazen abartarak bunları haberleştiriyor ve bunun önüne geçilemiyor. dahası uzatılan her mikrofona konuşulması gibi bir durum da var, ki bu en tehlikelisi.

    başkana ve yönetime karşı, kimi yerde haklı sebeplere dayansa da, başlatılmış bir yıpratma operasyonunun olduğu çok açık ve bunun önüne geçmeye çalışmayı bırakıp, daha fazla malzeme veriyorlar. bugün kolay lokma gördükleri yönetime yapılanların arkasından fatih terim'e karşı da benzeri bir girişimin olması hiç sürpriz olmaz. bugünden tezi yok galatasaray yönetiminin bu iletişim faciasının önüne geçmesi şarttır.

    umarım bu yazdıklarımız bir yerlere ulaşır, dikkat çeker ve gereği yapılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın