• 447
    kendilerinin bu sene lehimizde yazdıkları birçok haberde haklı olmaları, bu haberleri "objektif" değil, "subjektif" bir bakış açısı ile yazdıkları gerçeğini değiştirmediği gibi, bunu eleştirmemiz, bizim haklı olmadığımızı düşündüğümüz anlamına da gelmez. kendileri şu anda net bir şekilde taraflar, kullandıkları dil ve üslup bunu çok net bir şekilde gösteriyor. herhangi bir basın organının, mağduriyetimizi doğru, dürüst bir şekilde anlatmak için formamızı giymeye ihtiyacı yok. işlerini doğru yapsınlar, kim mağdursa onun yanında duracaklarından emin olalım, aynı durumu farklı takımlar için farklı şekillerde yorumlamasınlar kafi.

    edit: kulübün yalanlama tweetine cevap vermişler:

    http://gss.gs/p43

    --- alıntı ---
    kulüp üyelerinin ve taraftarların tepki gösterdiği bu fotoğraflı paylaşıma karşı itiraz haberini yaparken, yöneticilerin olması gereken duruşu sergilediğini düşünerek yayına almıştık. haberin 'uydurma' olmamasını çok isterdik. yine de galatasaray camiasından özür dileriz.

    --- alıntı ---

    türkçesi şu: "biz kesin toplantıda tartışma çıkmıştır diye böyle bir haber uydurduk, ama meğersem çıkmamış". haberi uydurduklarını kabul ederken dahi taraftara oynamayı ihmal etmemişler.

    toplantıda tartışma çıkmalı mıydı? kesinlikle evet. fakat bu başka bir tartışma konusu. kimi savunursa savunsun, bir tarafından haber uyduran adama saygı duymak için sebebim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın