• 139
    son dönemlerde eski köye yeni adet getirmeye çalışan herkes için kullanılan bir kelime. o yüzden içi boşalmış anlamını kaybetmiş hale geldi. vizyonu olan bir kişinin geleceği görüp, doğru planlamalar yapması, gelecek olası tehlikelere karşı önlemler alması, ve doğacak fırsatları önceden sezip avantaja çevirmesi gerekir. bu yüzden fenerbahçe taraftarı kadar olmasa da bizim de bu kelimeden çekmişliğimiz var (bkz: ünal aysal'ın vizyonu)
    çok doğru hamlelerle futbol, erkek basketbol ve kadın basketbolda önemli başarılar yakaladık ünal başkan zamanında. şike dönemindeki söylemleri ve tavrı, tff ve diğer kulüplere karşı duruşu muazzamdı. ama maalesef vizyonu olmayan bir başkandı.
    birkaç yıl sonra ffp belasının kapımıza geleceğini göremedi. ülkedeki kur riskini hesap edemedi ve buna karşı bir önlem alamadı. 29 yaşındaki selçuk-burak ikilisiyle her sezon artacak şekilde 5 yıllık sözleşme imzaladı. fatih terim'le yollarını ayırdıktan sonra futbol takımını ve transferleri bülent tulun gibi bir adama emanet etti.
    avrupa'da yetişen, avrupa'da, yaşayan dolayısıyla olaylara bir türk gibi sıcakkanlı ve duygusal değil, bir avrupalı gibi sakin ve realist bakan bir başkandı ünal aysal. ama vizyonu olan bir başkan değildi ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın