resim
Fatih Öztürk
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 21
    aman hiç genç kaleciniz olmasın...

    şu trabzonspor'daki uğurcan'a* denk geldim geçenlerde bir iki kez. "nasıl hazırlamışlar bu çocuğu?" diye sordurdu açıkçası. nasıl?

    ismail çipe'yi de gördüm birkaç kez, iyiydi. geniş omuzları ve üzerine doğru gelen toplara karşı çabukluğu ilk bakışta gözüme çarpmıştı. fizik olarak gayet iyi bir görüntü veriyordu ismail. neden ona şans vermiyoruz? ozan kabak gökten zembille mi indi? bu konuda örnek aldığım bir kulüp var ki, şu anda altın bir jenerasyonu hazırlıyor dünya futboluna, o da valencia. valencia, büyük hedefleri olmayan bir kulüp değil, fakat genç gelişimi ve transfer pazarına bu kozla dâhil olmak, onlar için önemli. yetiştirdikleri kaleciler buradan ahıska'ya yol olur.

    şu anda muslera formsuz. bence ismail bir şansı hak ediyor. zamanla avrupa liglerine de adapte edilecek şekilde, bu genç olmaktan çıkmak üzere olan kaleciyi kazanabiliriz diye düşünüyorum. bu hamleden en kötü ihtimalle iyi bir yedekle, kârlı çıkarız.

    fatih öztürk ise hiç karşılaşmadığı baskılarla en erken 33 yaşında karşılaşacak bir kaleci. deneyimsiz bir yaşlı. iyi düşünsün efendiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın