resim
Celil Yüksel
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 178
    (bkz: overrated)
    yani daha önce izleme şansım olmamıştı, izleyememiştim kendisini; ama sözlükte başlığına bakınca sanıyorsunuz ki altyapıda bir modric ya da bir xavi falan yatıyor, bir bakıyorsunuz ki bahsedilenin kıyısından geçmeyen oyuncumuz. ben de altyapıya, genç oyuncunun gelişimine, oyuncunun oynatılarak kazanılacağına inanırım ama; sanki biraz da celil iğneyi kendine batırmalı bu konuda eğer forma bulamıyorsa. kendisinden daha küçük yaştaki meslektaşları koca koca abilerinden söküp alıyorsa formaları demek bir şeyler eksik ya da ters.

    kendisini izleme fırsatını bulduğum ilk maç 10 kasım 2018 kayserispor galatasaray maçıydı. yok yani şu şartlarda bırak 11’i, 22 kişilik kadroya girerse şanslı sayması gerekir kendini. fiziksel açıdan fena değil ama pek de yeterli bulduğumu söyleyemem; direk fiziksel açıdan yetersiz deyip haksızlık etmek de istemiyorum yeterli deyip pollyannacılık yapmak da. e, tecrübe desen yok, kumaş desen? göremedik pek fazla(yunus akgün'e falan bakınca anlıyorsun az çok. trafiğe giriyor, dikine oynuyor, alan açıyor, arkadaşını kaçırıyor; tek eksiği fiziği. bu kardeşimizde ekstra bir şey göremedim.)

    önünde çok uzun yol var. benim izlediğim celil, hakkında methiyeler düzülecek kadar ahım şahım bir performans gösteremedi ve sahalarda kalıcı olmak istiyorsa fiziksel olarak kendini geliştirmeli, çünkü diğer eksiklerini fiziksel mücadeleyle bir şekilde kapatabilir, diğer türlü çok zor. ilgili maçta da pas trafiğine yön verdiği, verkaça girdiği falan söyleniyor da aynı maçı mı izledik acaba? onu düşünüyorum. rakip zaten maçı kafada bitirmişti, gayet dağınık bir rakibe karşı sıfır aksiyonla tamamladı diyebiliriz. hadi ilk resmî maç diyelim, kısıtlı zaman dilimi diyelim ama bu seviyede devam ederse en fazla rotasyon oyuncusu olacağını düşünüyorum. zira kupa maçlarında da pek olumlu bir grafik çizmedi bana. ama enerjisi ve coşkusuyla selçuk inan‘ın da önüne yazarım.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın