• 23
    zorunlu açıklama:

    06 aralık 2009 tarihindeki hürriyet gazetesi’nde “küfretmeyin abiler” başlığı altında yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

    söz konusu haberde; 05 aralık 2009 tarihinde oynanan galatasaray-istanbul bşb aroma erkekler voleybol 1. ligi müsabakasında yer alan galatasaray seyircisinin açık şekilde küfürlü tezahüratta bulunduğu ve bu tezahüratları 6 yaşındaki barış eskigüler isimli bir kardeşimizin engellemek istediği yönünde haber yapılmıştır.

    bu müsabakada galatasaray bağımsız taraftar oluşumlarından sadece “marmara ultraslan kulübü” olarak pankartımızla birlikte biz yer almıştık. bu sebepten haber doğrudan bizi ilgilendirmektedir. haberde bahsedildiği gibi bu karşılaşma boyunca küfür edilmemesinin yanı sıra herhangi bir provoke edici kötü tezahürat dahi yapılmamıştır. bir resmi üniversite kulübü olan “marmara ultraslan kulübü”nde böyle bir olay yaşanması mümkün değildir.
    ayrıca söz konusu haberin yayınlandığı resimde barış adlı kardeşimiz bizlerle birlikte tezahürat yapmaktadır. bu olayı hayal gücünün yüksek olduğuna emin olduğumuz hürriyet gazetesi muhabiri iyi bir senaryo yazmış ve bu senaryoyu yöneterek objektifine yansımış olan kareyi kendince çarpıtmıştır.

    söz konusu medya ve muhabirin, geçmişte olduğu gibi gelecekte de galatasaray'ımızı ve galatasaray taraftarını yeni spekülasyonlarla karıştırma çabalarında bulunmaya devam edeceklerinden kuşkumuz yoktur.

    unutulmasın ki; bu tür hayal ürünü haberler galatasaray taraftarının ve “marmara ultraslan kulübü”nün birlik ve beraberliğini bozamayacaktır.

    saygılarımızla duyurulur..

    marmara üniversitesi, marmara ultraslan kulübü

    http://ultraslanmarmara.net/...yet_alma_aldirma.jpg

    (bkz: hürriyet alma aldirma)
App Store'dan indirin Google Play'den alın