• 1
    yine kerametin sayılarda ve saçma sapan totemlerde aranacağı, insanların en büyük beklentilerinin ve içindeki bitmek tükenmek bilmeyen hırslarının belki karşılanır umuduyla sevgiyle karşılayıp, yine bitmesine yakın siktiri çekeceği 365 gün, ya da 52 hafta, o da olmadı 12 ayın toplamı.

    2018 bizim için çok afilli bir şampiyonluğun kazanılıp, aynı sezonun devamında başlayan şampiyonlar ligi'nde, belki de tarihin gördüğü en kolay grupta sıçıp sıvanan yıl olarak hatırlanacak.

    yani aslında hemen hemen bir milyon yıl içerisinde herhangi bir 365 günün ortalamasında yaşanılacak her şey gibiydi.

    2019 için bir beklentim yok. günlerin, haftaların, ayların ve tabiki yılların cebir terimi rakamların sırasına göre dizilmelerinden dolayı bir anlam yükleyecek değilim. bu yıl olayına anlam getirenleri de zaten anlamıyorum. benim için yılın tek esprisi, önüne bir sene öncesi, arkasına bir sene sonrasının eklenmesi ile oluşan sezon yılını nitelemek için kullanılan şeyden ibaret.

    örn: 2017-2018 sezonu şampiyonu galatasaray.

    gibi.

    neyse yine de içinizde hala sevgi kelebeği besleyenler olabilir, sizi kırmayalım. ülkemiz, insanlarımız, insanlığımız ve galatasaray için güzel geçecek ve başta sağlık ve huzur olmak üzere mutluluk ve başarı da getireceği bir yıl temenni ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın