• 15
    maç özelinde gençlerin oynatılmaması nedeniyle hocaya vuruluyor. öncelikle kadro açıklanmadı henüz, kimin oynayıp oynamayacağını bilmeden varsayım üzerine hocayı eleştirmek te moda oldu. hoca eleştirilmez değil, ben de yeri geldiğinde eleştiriyorum ancak bazı eleştiriler zoraki yapılmış gibi bence.

    hiç uzağa gitmeye gerek yok, ilk maça dönelim 5 aralık 2018 keçiörengücü galatasaray maçında ilk on birde 5 genç oyuncu oynamış (ismail, gökay, atalay, yunus, celil) 3 genç sonradan oyuna girmiş (abdussamed, recep, ali yavuz). toplamda 8 genç oyuncu. eşleşmenin ilk maçı olması dolayısıyla sadece bir iki bölgede daha garantiye gidilmiş, onun dışında gayet genç bir on bir. ayrıca hoca kulübede değildi, kulübede olsa ali yavuz belki daha erken oyuna girebilirdi.

    ilgili maç ile ilgili de şunu söyleyebilirim ilk maçtaki genç oyuncu adetinden daha az olmaz. mustafa kapı oynamamıştı mesela ilk maçta bu maçta sonradan oyuna girebilir. gençleri daha iyi bir zeminde izlemek için sabırsızlanıyorum. inşallah tutuk davranmazlar, hata yapsınlar, korkmasınlar yeterki çabalasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın