• 1
    ekşi sözlükte bir teori olarak ortaya atılmış iddia.

    --- alıntı ---

    kapalı kapılar altında konuşulmakta olan mevzu. kısaca şöyle ifade edeyim:

    - fenerbahçe spor kulübü malum korkunç bir borç batağında. ali koç gayet açık bir şekilde açıkladı bunu sezon başı.

    - joseph-giuliano gönderilip çeşitli transferler yapılarak futbol takımı vasıfsızlaştırıldı. bir çok futbolcusu hakikaten küme düşme hattı takımların seviyesinde. erzurum'un reddettiği frey mesela. şimdi kritik noktaya gelelim: iddialara göre bu bilerek yapıldı.

    - bu sezon başakşehir şampiyon yapılacak. haliye şampiyonlar ligi geliri ile aş'nin değeri artacak. göksel gümüşdağ'ın ihalesiz ve çok cüzi miktara aldığı bu kulüpü satacağını sağır sultan bile biliyor. katarlılar mı olur, çinliler mi olur? bir saniye. belki başka bir ihtimal vardır... devam

    - küme düşmüş bir fenerbahçe. toplumun 3'te 1'inde yıkım demek bu. ancak daha parlak bir gelecek için kabul edilebilir. nasıl?

    - ali koç, başakşehir'i kişisel parasıyla satın alacak (100-120 milyon euro). fenerbahçe, küme düşmüş olmanın maliyetini kaldıramadığı için konkordato ilan edecek. başakşehir futbol aş'nin adı fenerbahçe futbol aş olacak.

    - normalde küme düşen fenerbahçe, şampiyonlar ligi'nde yer alıyor. kulübün borcu sıfır. ffp derdi tasası yok. koç ailesi fenerbahçe'nin resmi sahibi. göksel gümüşdağ kazandığı parayla zaten dört köşe. win win win win bir durum.

    --- alıntı ---

    https://eksisozluk.com/entry/84208368

    bence ali koç vizyonuna yakışan bir atılım olacaktır.

    antu çöplüğünde üyeliği olan şu konunun başlığını açsın da az eğlenelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın