• 17
    ben 2014'ten beri ne terimle ne terim disi hocalarla dogru duzgun top oynadigimizi hatirlamiyorum. buna sampiyon oldugumuz sezonlar da dahil. 2013-2014 sezonunda bazen ic sahada cok iyi top oynuyorduk, o da bazen.

    oncesine gidiyorum, terim'in ucuncu doneminin baslari kotu, ortalari cok guzel, 2012-2013 sezonu biraz siradan bir oyunla gecti.

    daha oncesine gidersek 2006-2011 arasi koca bir bosluk. arada bir sampiyonluk ve 2009-2010 sezonunun ilk 8 haftasi parliyor sadece.

    demek ki biz kulup olarak hoca da secemiyoruz, kadro da kuramiyoruz. demek ki sorun daha temelde. sorun galatasaray'in dogru kararlar verip galatasaray'i iyi yonetecek yoneticiler getirememesi.

    gecen sezon tudor kalsaydi sampiyon olabilir miydik? elbette ki hayir. su anda basimizda baska bir hoca olsaydi kac puanimiz olurdu? buyuk ihtimalle fenerbahce'ye yakin olurduk.

    evet terim taktik acidan da takimin fizik gucu acisindan da bu sezon facia. eskiden takimlari en azindan kondisyon sorunu cekmezdi. ama su asamada bu kulup baska bir hocayla da daha fazlasini yapabilecek seviyede degil. az sayida, takimi ileri goturebilecek hoca varsa eger, onu getirebilecek yonetici yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın