resim
Renaud Thierry Emond
Takım:Standard Liège
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 4
    avrupa'nın çoğu liginin özetlerini izliyorum. özetlerde gördüğüm kadarıyla herhangi bir ekstrası yok. yani kendisinin takımda olması şöyle mantıklı olurdu; atalay, celil, ozan, yunus, recep, ali yavuz kol, malik, serdar aziz v.s. ile çok iyi ve uzun vadeli oynayabilecek türk oyuncularımız ilk 11'de olacak, biz de bol olan yabancı hakkımız sayesinde 3. forveti kendisi yapacağız. ki araştırılsa kontrat sonunda daha iyi 3. forvetler de bulunur.

    kendisinin iki tane çok iyi sezonu var. bir tanesi ligimizden tanıdığımız diagne gibi bir sezon. belçika'nın alt liglerinden birinde 20 küsür gol atmıştı. izlemedim tabii, sadece istatistiğini biliyorum. çok alt bir ligdi. neyse, oradaki o performansla diagne nasıl juventus'a gittiyse, kendisi de waasland beveren'e transfer oluyor. burada da 2. sezonunda en üst düzey ligde çift haneli gol atıyor ki o sezonu özetlerden takip etmiştim, 14-15 sezonuydu. hiç fena değildi. gençti de, 23 yaşındaydı sanırım. parlıyor mu derken bir daha aynı seviyeye çıkamadı.

    bu sene fena değil, avrupa liginde bir iki gol attı, ligde de yine 10 golü bulabilecek gibi. ama galatasaray'ın forveti olacak seviyede mi, tartışılır. dediğim gibi "ekstrası yok". ama eren'in forvet olduğu yerde ekstraya da ihtiyaç yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın