• 21
    23.11.2018 tarihinde evimizde oynadığımız konyaspor maçının bir benzeri olacağını düşünüyorum. tabi arada farklar var. rizespor, konyaspora göre daha zayıf bir takım görüntüsü çiziyor. rakibimiz genelde 4-2-3-1 formasyonu ile oynuyor. rizespor kendi evinde 1-1 berabere kaldığı ankaragücü maçında toplam 21 şut çekmiş. daha önceki maçlarında da uzaktan şutları denediklerini ve bunun için pozisyon aldıklarını görüyoruz. attıkları şutların %71’ini orta alandan denemişler. %19’unu ise sol kanattan atmışlar. aminu umar en etkili oyuncularının başında geliyor. dikkat edilmesi lazım.

    biz ise 3-4-3 ve 3-5-2 arasında esneklik gösteren bir formasyon ile sahaya çıkacağız gibi görünüyor. hucümda 3-4-3’e dönüp rakibi 3-5-2 dizilerek karşılayacağız. savunmada ise 5-3-2 gibi duracağız. oyuncularımızın bir çoğunun cezalı ve sakat olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. bu maçta artık sahaya çıkan oyuncuların bir reaksiyon vermesi gerekiyor. kim oynarsa oynasın artık galibiyet şart oldu. bu maçı kazanıp başakşehir maçına konsantre olmalıyız.

    kadro konusunda hiç alternatifimiz yok desek yeridir. şöyle bir 11 ile çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

    https://galatasaray11.com/43531

    dediğim gibi fazla bir seçenek yok. mariano ve feghouli hamle oyuncusu olarak kulübede olmalıdır. maça dair bir diğer temennim ise yunus akgün’ün yeteri kadar süre almasıdır. son yarım saat oyuna girebilir. sevgili fatih hocam şimdi değilse ne zaman? bu kadar sakat ve cezalılar varken bizler artık bu kardeşlerimizi de izlemek istiyoruz.

    rakibimiz ligin son sırasında ve okan buruk faktörü ile maça çok ciddi hazırlanmıştır. bizde aynı ciddiyetle hazırlanıp kazanmalıyız. ve yaralı aslan’ın hâlâ ölmediğini göstermeliyiz. allah yar ve yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın