resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1453
    daha önce yazdığım için içim rahat, takım emre'yi çok arıyor. emre'nin oyunculuğundan öte oyuncu tipinden kaynaklı. plan bir defansif orta saha önüne topu taşıyacak ndiaye ve skora yakın emre ile oynamaktı. ancak bu olamıyor ve ona yakın tipte başka bir oyuncunun yok. bunun için kimseyi eleştirmiyorum zira gayet zor transfer yaptık.

    emre ilk maçlarında bazı eksiklikerini gösterdi. dar alanda kayboluyor ve sıkışan oyunu açmakta yetersiz kalıyordu. oysa biz ondan hem ileride gol tehditi olmasını bekliyorduk hem de ikincil de olsa topa yön vermeye yardım etmesini. 2. hususun oturması için gereken zaman zaten kaybolmuş oldu. ancak bundan daha çok önemsediğim bir şey ise net şutör sıkıntısı yaşayan takımımızda boş kaçacak ve gole yakın olacak bir oyuncuyu kaybettik ki bu durum bence oyunu çok etkiledi.

    bu emre 10 gol atar demek değil. emre'nin gol atabilme tehditinin etrafındaki oyunculara olan etkisi. basketbolda şut atabilen oyuncu ile şutör arasındaki fark gibi düşünebilirsiniz.

    bence sene başındaki planlar fena değildi. önemli olan o planların taşlarını sahada olabildiğince eksiksiz görmek. özellikle skor yapabilecek oyuncular için bu çok önemli.

    sinan güçlü bir şutör ama iyi pozisyonu, doğru vuruşu ve golü yakalayamıyor. bunun dışında oyunun diğer kısımlarında kolay pısıyor.

    feguli aslında bir gol ve şut tehditi ama adamı organizasyon kısmına kanalize etmeye çalıştığımız ve oyunu yavaşlattığını için bu konuda kullanamıyoruz.

    rodri gayet formsuz bir durumda. şut gösterdikten sonra hareketi de değiştiremiyor. (hemen formunu yakalaması lazım.)

    onye'nin bazı özellikleri güzel ama vuruş yok.

    belhanda yine çok topla buluşan hatalar yaptığı kadar bazı alanlarda artısı da olan bir adam ama yine şutu yok.

    fernando'yu tanıyamıyorum bu aralar ama zaten iyi oynarken de bu özelliği ile hatırlayamıyorum.

    ndiaye ise yine keskin bir oyuncu. bazı özellikleri gayet iştahlandırsa da bazı özellikleri gayet zayıf. ilk örnek de şut.

    ben fatih hocanın bu problemi çözmek için orta sahaya şut gücü olan en az birisini monte edebileceğini düşünüyorum. açıkçası aklıma da mariano geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın