• 225
    aleni sekilde tff yaninda galatasaraya karsi savasa katilmis gruptur.

    aciklamalar, nasil bir tiyatro oynaniyor ciddi anlamda gozler onune sermistir. once galatasarayi katlet sonra ortaligi yatistirmak icin yalandan bir hamle yap ve macin hakemlerine ceza ver, ardindan tarih boyunca hic birlesememis hic dogru duzgun karar alamamis kulupler birligi kalksin galatasaray aleyhinde bir aciklama yayinlasin.

    ciddi anlamda igreniyorum futbol ortamindan.

    bu birlik, madem futbolumuzdaki insanlari korumak gibi bir amac edinmis, neden o zaman fatih terime 10 mac ceza verilirken ya da tahkime giden itirazlar, galatasaraylilar icin oy birligiyle fenerbahceliler icin oy cogunluguyla alinirken seslerini cikarmadilar*?

    deginmek istedigim son nokta, malumunuz kulupler birligi, 1. lig kuluplerinin baskanlarindan olusan bir kurum. yani 17 adet baskan bu bildiriye imza atmis. mustafa cengize fatih terime tff aleyhinde konusunca verilen ucuk cezalar ayni sekilde bu arkadaslara da verilecek mi?

    bu bildirinin tek olumlu olabilecek tarafi sahsim adina, demiroren federasyonunun elestirilebilir konuma gelmesidir. bu da acaba arkalarindaki gucler de mi bunlardan vazgecti sorusunu akillara getirmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın