• 70
    öncelikle eskişehirspor taraftarını kutlamak lazım. viva espana melodisi eşliğinde yaptıkları bando şov kesinlikle çok güzeldi. bazen numaralı ile maraton uyumsuzluk yaşadı ama gerçekten bugünkü performasları gayet iyiydi. keşke her deplasman eskişehir, bursa, trabzon gibi yerlere olsa. her maç böyle gerçek bir savaş olsa ki alınan galibiyetin önemi çok daha güzel oluyor bana göre. neyse.

    maça baktığımız zaman es es kapalı oynamadı gol'ü hep düşündü. bir çok pozisyona girdi ve hakkıyla golleri attı. olaya herkes fener tarafından baktığı için es es'in iyi futbolu güme gitti. fenerbahçe'de belli sorunlar olduğu çok açık. aslında bu kötü oyunları sezon başından beri var yani hiçbir zaman bizim gibi havaya girememeleri de bu yüzden. antalya ve manisa maçlarında son dakika golleriyle gelen 3 puanlar ve 8'de 8 yapmak onları çok yanılttı bence zira bu kötü futbolla nereye kadar ?

    son olarak efsane başkan'a bir şeyler söylemek istiyorum. usta be lehine hata yapılınca sesin hiç çıkmıyor ama götün tutuşunca hemen niye isyanlara girişiyosun ? ofsayttan goller atınca iyi ama yeyince kötü dimi ? e herhalde öyle. ama senin bu deli fişek triplerin kendi lehine yapılan hatalar da ortaya çıksaydı keşke. belki en azından sana saygı duyardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın