• 508
    2018 - 2019 sezonunda türkiye futbol federasyonu tarafından "eyyamları haklı çıkarmak" için kullanılmakta olan teknolojik sistem.

    dün gece 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçından sonra çoğu yazarımızın yaşadığına emin olduğum gibi gece boyunca uyku uyumadım, düşündüm.
    bu federasyona ve bu teknolojiye rağmen yapılanlara karşı bir eylem yapılmak zorunda benim gördüğüm, başka bir yolu doğal olarak yok bunun.

    peki bu federasyon kimden korkar? ülkeyi geç, ülkede korkacakları tek kişi var, o da zaten arkalarında.
    o zaman ellerinden yetkilerini alabilecek iki makam var.
    1 - uefa
    2 - fifa

    bu entry'yi okuyan tüm sözlük yazarlarından ricamdır, bu sezon bizim lehimize veya aleyhimize yapılan, bizimle alakası olmayan başka maçta yapılan, rakiplerimize yapılan dahil aklınıza gelen tüm video yardımcı hakem hatalarını bana hatırlatabilir misiniz? buradan mesaj atabilirsiniz, twitter'dan @galaefendisi hesabıma gönderebilirsiniz, gkn-dilek@galatasaray.net adresime mail atabilirsiniz hepsi olur. sadece hatırlatmanız da yeterli olacaktır.

    ben zaten 25 kasım 2018 pazar günü sabah uyandığım andan itibaren tüm lig maçlarının özetlerini izleyerek bunları tek tek çıkaracağım ve görüntülerini de saklayacağım.

    bunu yapma nedenimi de açıklayayım, bunların hepsini bir dosya haline getirerek kulübe göndereceğim, tek yapmaları gereken bunu bu makamlara iletmek olacak. pazartesi günü kargoyu çıkarırım, kendilerine ekleyeceğim bir mektup ile birlikte göndereceğim.
    etkisi olur - olmaz, dikkate alınır - alınmaz. burası beni ilgilendirmiyor. ama bir taraftar olarak harekete geçeceksem eğer kulübümü harekete geçirmek de asli görevimdir.
    bunlarla birlikte football leaks'te yıldırım demirören hakkında yer alan skandalları da ekleyeceğim.
    aklınıza gelen ne varsa (geçmişte yapılan bariz de olsa hakem hataları olmasın lütfen, ne olursa olsun hakem hatası diyip kapatılabilir ama var hataları bu şekilde kapatılamaz) bu federasyon ve yıldırım demirören ile ilgili lütfen hepsini gönderin bana.

    dosyayı ingilizce olarak hazırlayacak bilgiye yeterince vakıfım. buraya ingilizce halini de türkçe halini de cloud server'ıma yükleyerek sizinle de paylaşırım. kulübe de aynı şekilde göndereceğim zaten tüm masraflarını da cebimden harcayacağım.

    moderasyon isterse eğer bu konu ile ilgili bir başlık da açılabilir. orada da paylaşılabilir bu hatalar - bilgiler - belgeler vs.

    yetti artık. bunlardan kurtulacaksak eğer bu var sistemindeki yaptıkları eyyam ile kurtulacağız.

    lütfen çağrımı dikkate alın, tüm hataları benimle paylaşmanızı rica ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın