• 3
    https://gss.gs/DgI.jpg

    bu gibi terbiyesizleri iyi bilirim. oluşan her durumu, bir fırsat görüp kendi lehlerine yorumlar, çıkarları doğrultusunda kullanırlar.

    şu adamın attığı flood'da o kadar mantık hataları var ki, söylesen yüzüne boş boş bakar, 'ulan onları gözden mi kaçırmışım?' gibilerinden.

    - partisine ve liderine operasyon çekildiğini iddia ettiği olayda, maç sonucu kimin lehine yarıyor? galatasaray puan kaybetti, bak bakalım lider kim? lider takım sanki kılıçdaroğlu'nun takımı.

    -ali koç'u da araya katayım, onu da savunayım, galatasaraylılara iş atarken, bir yandan fener'i de unutmayayım diyor. ancak herhalde düşünemediği bir şey var. yıldırım demirören' i adamı olmakla itham ettiği rahmi koç'un, birinci derece altsoy akrabalarına göz gezdirsin. belki orada 'ters manyel' olarak kullanılan birini görebilir.

    - geçen sezon rocky koreografisinden fetö propagandası uyduran tipler, şimdi de reislerine operasyon çekildiğini iddia ediyor. sanki geçen sene ayağa kalk mesajından, pensilvanya'daki sümüklü götverenin mesaj verdiğini ben uydurmuştum. halbuki kendileri nasıl da zırt pırt her şeyi fetöyle ilişkilendirebilecek kadar içli dışlılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın