resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:26
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 574
    23 kasim 2018 galatasaray konyaspor macinda girdigi karsi karsiya pozisyonu atamayarak puan kaybinin en onemli sorumlusu olmustur.

    cok yargilamamak lazim ,yetenegi siradan bir oyuncu. oyle cok da gelecek vaat etmiyor.

    ek: sozluk genel olarak boyle dusunmuyor anlasilan. oysa hakemi de yenmek dediginiz seyin tek yolu buna benzer sekildeki pozisyonlari atmaktir. galatasaray su anda kaybediyor cunku hakemi de yenecek kadar iyi degil, ne sahada ne masada. onyekuru o pozisyonu atsa hakem puanimizi calamazdi. bu demek degil ki hakem puanimizi calmadi, ve keza bu demek degil ki "hakemi birak biz kendi pozisyonumuza bakalim". ben hic bu goruste olmadim. biz hakem mudahele etmese konya'yi yenecektik, ama onyekuru o pozisyonu atsa, hakemin mudahalesi dahi yetmeyecekti.

    edit: adam kis donemini cok iyi gecirdi, 2 ay icinde son vuruslarinda buyuk ilerleme kaydetti. 23 kasim 2018 galatasaray konyaspor macinda veya 15 aralık 2018 başakşehir galatasaray maçınin son dakikalarinda girdigi pozisyonlara, ocak 2019'da girse buyuk ihtimalle gole cevirirdi. iki pozisyonda da cok zayif vuruslar yapmisti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın